Menu

VERS - PUUR

  • pasta vongole € 24

  • zeeuwse mosselen "Goudmerk" € 28

  • kabeljauw - kruidenkorst € 29

    beurre blanc - gekookte aardappel

  • tarbotmoot gegrild op de graat € 62

    groene groenten - dijonaise - gekookte aardappel

  • gevulde courgette - quinoa € 22

    geroosterde amandel - vadouvan curry

  • melkkalfskotelet "blackwell" € 39

    warme groenten - gebakken aardappel

  • rundstartaar - Piemonte - friet € 26

  • butcher's selection geselecteerd door Luc De Laet - 350 gr - bearnaise € 38

  • filet pur Simmentaler - poivre flambé of bearnaise - friet € 35

  • filet pur 'Rossini' - bordelaisesaus - friet € 39

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info