Menu

VERS - PUUR

  • hopscheuten € 42

    gepocheerd hoeve ei - mousseline saus

  • oesters Zeeuwse platte °°°° 3 / 6 stuks € 20 / € 38

  • gerookte zalm 'Red Label' € 26

    brioche

  • rundscarpaccio € 25 (suppl. wintertruffel : € 8)

    rucola - parmigiano reggiano

  • gepocheerd hoeve ei - schorseneren € 29

    mousseline saus - handgepelde grijze garnaal

  • garnaalkroketten 'huisgemaakt' van Noordzeegarnalen € 26

    gefruite peterselie

  • dim sum - Schotse langoustines € 32

    heldere bouillon - gember - citroengras

  • terrine van ganzenlever € 29

    chutney van peer & passievrucht - brioche

  • caviar 30 gr Caspian Tradition - 'Imperial Gold' € 68

    blini - zure room - sjalot - bieslook

Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info