VERS - PUUR
huisgemaakte garnaalkroketten €5,5
Per stuk
Zeeuwse platte oesters °°°°° €4
1/2 kreeft belle vue €26
sla - tomaat - verse mayonaise en cocktailsaus
tartaar van hamachi €17
avocado - Thaise basilicum - piment olie
gevuld bladerdeeggebakje (per stuk) €5
ricotta - rode puntpaprika - zwarte olijf (kan zowel koud als warm geserveerd worden)
burrata - tomatensalade €17
gepofte quinoa
Caviar 30g Imperial Heritage ‘Trésor’ €58
blini - zure room - sjalot - bieslook
hele kreeft 'Belle vue' €50
Cadadese kreeft - sla - tomaat - verse mayonaise en cocktailsaus
gegrilde tarbot €24
witte asperges - grijze garnaal - gekookte aardappel
gebraden zwartpootkip €25
gevulde artisjok - paddenstoelen - pommes dauphine
gegratineerde cannelloni met kreeft €25
lamsoren - saus Nantua
rundstartaar 'Piemonte' €20
sla - verse voorgebakken frietjes (nog zelf een laatste keer af te bakken)
filet pur 'Simmentaler' €25
peperroom - groentenkrans - verse voorgebakken frietjes
cheesecake €10
citrussalade - amandel
witte chocolade mousse €10
bosaardbeien & violet
bordje kaas 'Lourdon' €10
Onze weeksuggesties zijn telkens van vrijdag t.e.m. zondag.
Al onze producten worden in huis bereid en zijn kraakvers.
De garnaal- en kaaskroketten dienen nog zelf afgebakken te worden in de friteuse.
Kreeften en oesters op aanvraag verkrijgbaar via e-mail: info@brasserieexcelsior.be (minstens 24u op voorhand)
Afhalen kan vanaf 17 uur en tot 19:30 uur.
Levering op aanvraag mogelijk.
Bestellen kan bij voorkeur online of via WhatsApp 0495 28 14 77