CLICK HIER OM ONZE TAKE-AWAY GERECHTEN TE BEKIJKEN

VERS - PUUR

Voorgerechten

  • huisgemaakte garnaalkroketten €5,5

    Per stuk

  • Zeeuwse platte oesters °°°°° €4

  • 1/2 kreeft belle vue €26

    sla - tomaat - verse mayonaise en cocktailsaus

  • tartaar van hamachi €17

    avocado - Thaise basilicum - piment olie

  • gevuld bladerdeeggebakje (per stuk) €5

    ricotta - rode puntpaprika - zwarte olijf (kan zowel koud als warm geserveerd worden)

  • burrata - tomatensalade €17

    gepofte quinoa

  • Caviar 30g Imperial Heritage ‘Trésor’ €58

    blini - zure room - sjalot - bieslook

Hoofdgerechten

  • hele kreeft 'Belle vue' €50

    Cadadese kreeft - sla - tomaat - verse mayonaise en cocktailsaus

  • gegrilde tarbot €24

    witte asperges - grijze garnaal - gekookte aardappel

  • gebraden zwartpootkip €25

    gevulde artisjok - paddenstoelen - pommes dauphine

  • gegratineerde cannelloni met kreeft €25

    lamsoren - saus Nantua

  • rundstartaar 'Piemonte' €20

    sla - verse voorgebakken frietjes (nog zelf een laatste keer af te bakken)

  • filet pur 'Simmentaler' €25

    peperroom - groentenkrans - verse voorgebakken frietjes

Desserts

  • cheesecake €10

    citrussalade - amandel

  • witte chocolade mousse €10

    bosaardbeien & violet

  • bordje kaas 'Lourdon' €10

Onze weeksuggesties zijn telkens van vrijdag t.e.m. zondag.

Al onze producten worden in huis bereid en zijn kraakvers.
De garnaal- en kaaskroketten dienen nog zelf afgebakken te worden in de friteuse.

Kreeften en oesters op aanvraag verkrijgbaar via e-mail: info@brasserieexcelsior.be (minstens 24u op voorhand)

Afhalen kan vanaf 17 uur en tot 19:30 uur.
Levering op aanvraag mogelijk.

Bestellen kan bij voorkeur online of via WhatsApp 0495 28 14 77

Take Away bestellen
Tafel Online reserveren
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info