IMG_5794_920.jpg

Menu l'Excelsior

 

To share bij de apéro :

spring rolls kip

gefrituurde japanse garnalen

bordje Parma ham "gran riserva" 16 mnd

Platte oesters °°°°° per stuk

artisjok met frisse dipsaus

artisanaal gerookt zalmhaasje - blinis - moluga kaviaar

 

Voorgerechten  

6 platte oesters °°°°° 27€

terrine van ganzelever - chutney van peer - brioche 23€

consommé van bosduif - ganzelever - boschampignons 18€

carpaccio van gerijpte Italiaanse entrecôte - rucola - artisjok hart 18€

garnaalkroketten huisgemaakt van handgepelde Noordzee garnalen  - peterselie 18€

duo van king krab en Noordzeekrab - avocado 28€

 

Hoofdgerechten

millefeuille van groenten - coulis van waterkers 22€

grietbot gegrild - beurre blanc - grijze garnaal - witloof 35€

paling in 't groen 29€

filet van hertenkalf - saus van wilde thym - gepocheerd peertje - amandelkroketten 38€

filet pur "rossini" - bordelaisesaus - friet 35€

filet pur Simmentaler - poivre flambé - friet 35€

rundstartaar - Piemonte - friet 26€

rib eye - Holstein - gegrild - bearnaise - friet 38€

 

Kids

spaghetti bolognaise

 Dessert

assortiment kazen "Lourdon" 12€

millefeuille - verse frambozen 10€

mokka ijs - espuma van koffie - caramel beurre salé 10€

vanille ijs - warme Callebaut chocolade - verse room 8€

duo van crème brûlée 9€

colonel - citroensorbet - vodka Belvédère 10€

Irish coffee 9€

Locatie

  • Armand Reussensplein 9-11
    2930 Brasschaat

Openingsuren

Ma gesloten m.u.v. feestdagen
Di tem vrij open van 11u00 tot 23u00
Weekend open van 10u00 tot 23u00