IMG_5794_920.jpg

Menu l'Excelsior

 

To share bij de apéro :

spring rolls kip - gefrituurde japanse garnalen - bordje prosciutto "San Daniele" 24mnd

 

Voorgerechten  

halve kreeft belle vue of lookboter 25€

tartaar van zalm "Label Rouge" 17€

noordzeekrab - carpaccio van tomaat - avocado - tomatencoulis 20€

carpaccio van gerijpte Italiaanse entrecôte - rucola - artisjok hart 18€

garnaalkroketten huisgemaakt van handgepelde Noordzee garnalen  - peterselie 18€

gamba's - black tiger - gegrild - sla  19€

tomaat garnaal - handgepelde Noordzee garnalen 19€ 

Hoofdgerechten

kabeljauw filet royal - witte wijnsaus - groene groenten - puree 28

zeeuwse mosselen "Goudmerk" Prins & Dingemanse 28€

hele kreeft belle vue of lookboter 45€

royale vol au vent kip - krokant gebakken zwezeriken - friet 26€

krokant gebakken kalfszwezeriken - graanmosterd - doperwten - puree 36€

filet pur Simmentaler - poivre flambé - friet 35€

rundstartaar - Piemonte - friet 26€

hamburger - broodje - sla - friet 19€

tomaat garnaal - handgepelde Noordzee garnalen - friet 29€

Kids

spaghetti bolognaise

 Dessert

verse frambozen - aardbeien - blauwe bessen - vanille ijs 10€

chocolademousse 8€

Tiramisú 8€

vanille ijs - warme Callebaut chocolade - verse room 8€

fijne appeltaart - huisgemaakt - vanille roomijs 8€

colonel - citroensorbet - vodka Belvédère 10€

Irish coffee 9€

Locatie

  • Armand Reussensplein 9-11
    2930 Brasschaat

Openingsuren

Ma gesloten m.u.v. feestdagen
Di tem vrij open van 11u00 tot 23u00
Weekend open van 10u00 tot 23u00